TEMAKURS «BARN MED UTFORDRINGER OG TRYGGE MØTER» 29.OKTOBER

17 oktober, 2023 av Sindre Hammerø Kroknes

Kretsen arrangerer i forbindelse med Trinn 2 og Peff 2, temakurs «Barn med utfordringer og Trygge møter» lørdag 29.oktober kl.10-18 på Skaret.

Vi er så heldige å fått Ksenia fra forbundskontoret til å holde kurset for oss. Ksenia har jobbet på forbundskontoret i flere år og vært med på å utvikle kursene, men dette er kanskje første gang begge kursene avholdes samtidig. Hun har også arbeidet tett med Komite speiding i forbindelse med utarbeidelsen av lederkursene og Speiderprogrammet.

Kurset blir gjennomført som en del av Trinn 2 kurset og er tilpasset dette for å oppfylle kurskravet, men det er også mulighet for å melde seg på kun dette temakurset på lørdagen. Kurset passer for alle rovere og ledere i alle aldre.

Det er felles påmelding for temakurs og trinn 2 kurs i minspeiding.

Dette er en unik mulighet til å få gode verktøy til å skape trygge rammer for alle i alle enhetene, så ikke la muligheten gå fra deg.

Påmeldingsfrist er 23.oktober.